rhO training review bubbles & wines Amsterdam

bubbles and wines review rhO training

rhO training review bubbles & wines Amsterdam

Waarom deze review? rhO training heeft een bijzondere band met bubbles & wines. In een van de oudste straatjes van Amsterdam; op loopafstand van de Dam, bevindt zich de sfeervolle wijn -en champagnebar bubbles& wines van mijn oud-Krasnapolsky-collega en vriend Robert Braam. Vanwege mijn goede ervaringen schrijf ik graag een review.

bubbles & wines serveert meer dan 50 wijnen per glas. Deze wijnen worden na opening bewaard in een geavanceerd wijn bewaarsysteem, waardoor de wijnen na opening niets van hun kwaliteit verliezen en in topconditie blijven. Dit geeft bubbles & wines de mogelijkheid om ook wijnen in het hogere segment aan te bieden.

Het is altijd top bij bubbles & wines!
Uiteraard hebben ze een topaanbod aan wijnen, Champagnes, Grappa’s e.d. Maar ik, als hospitality-man en trainer ben vooral gecharmeerd van de persoonlijke aandacht die de medewerkers van bubbles & wines je geven.

Of het nu deelnemers van mijn trainingen zijn, studenten van de Hotelschool Den Haag of zakenrelaties, ik stuur ze enthousiast en met een gerust hart naar Robert en zijn team.

Nog velen jaren zo door graag Robert!

<<