performance coaching

rhO product 2

rhO trainings Quick Scan Internal Environment (QSIE)

Een manier van coachen die werkt

Waarom Performance Coaching?
Op een werkplek gebeurt veel. U heeft met heel veel mensen en situaties te maken, er zijn verschillende belangen om rekening mee te houden en iedereen heeft een taak of doel. Buiten deze externe processen moet u ook nog uw interne ‘fabriek’ van gevoelens en gedachten kunnen matchen met wat er op uw werk gebeurt. Er wordt veel van u gevraagd. Soms lukt het niet alléén. En heeft u behoefte aan een sparringpartner of iemand die u kan ondersteunen om uw werk beter te kunnen uitvoeren. Performance Coaching (ook wel omgevingscoaching genoemd) is dan dé oplossing. Uw coach luistert. Spiegelt. Vraagt. En vraagt dóór. U krijgt een praktisch handvat om aan uw persoonlijke groei te werken. U weet beter de balans te vinden, tussen uw eigen doelstellingen en die van de zaak, tussen uw gevoelens en de verwachtingen van buiten. Daardoor haalt u meer rendement uit uw inzet, kunt u effectiever een team aansturen, heeft u meer communicatievaardigheden in uw bagage of wat u wens ook moge zijn.

Wat houdt het in?
Met behulp van een omgevingsscan (QSIE) worden u en uw werk grondig onder de loep genomen. Samen met uw coach van rhO training neemt u uw dagelijkse interne en externe processen door. Uw coach wandelt met u mee, vanuit een gezond en kritisch perspectief. Uw coach observeert u: tijdens een presentatie, in een vergadering, bij een verkoopgesprek. Die ervaringen deelt u coach met u tijdens de persoonlijke evaluatie, tijdens het werk of naderhand. Het eindpunt bepaalt u zelf: als u het idee heeft dat u op een constructieve manier verder kunt, nemen we afscheid.

Voor wie is het geschikt?
Voor iedereen die graag begeleiding en/of ondersteuning zou willen in zijn werk. Dit kan uiteenlopen van directie tot werkvloer, van HRM-manager tot middenkader.

Waar?
Door het hele land.

<<