rhO training geeft 10 tips voor junior managers

managers

rhO training tip 2. Zorg dat u duidelijk en eerlijk communiceert

Tijdens de trainingen en workshops van rhO training voor junior managers wordt inzicht gegeven en geoefend  in eerlijk communiceren. Een goede manager volgt een duidelijke koers. In de communicatie kan daar feitelijke kennis bij helpen. Zo zijn er technieken te leren voor het voeren van functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken: hoe bouwt u een gesprek op, welke fases kunt u onderscheiden, hoe kunt u concreet blijven, hoe stuurt u mensen bij zonder ze tegen de haren in te strijken?

Volgende keer in 10 tips voor junior managers, rhO training tip 3: Laat uw vakmanschap los.

Meer informatie: mail naar info@rhotraining.nl en www.rhotraining.nl 

Romeo Oehlers
rhO training

<<